Nieuws 2013

30-09-2013

Het komt niet vaak voor, maar dit jaar konden we ook in de nazomer nog snel twee weekjes op vakantie met onze Landcruiser. Prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving van Torla in de Spaanse Pyreneen. De verbrande calorieen ruimschoots aangevuld met eten en drinken op de gezellige terrasjes.

14-07-2013

Aan het begin van de middag kom ik (Ko van O.) het huis weer binnen vallen. Samen met Gert Jan en Rob zijn we een weekje wezen motorrijden in Schotland. Over geluk niet te klagen, want de zomer van 2013 was de beste sinds jaren. Geen druppel regen gehad. We hebben veel kilometers gemaakt over de prachtige stuurweggetjes en het nodige gezien en meegemaakt.

12-06-2013

We zijn net terug van drie weekjes Zuid-Frankrijk en Italie. Eindelijk zijn we een keer op de camping van Jan en Willeke geweest. In 2005 hebben we hun verhuiswagen in Ommen volgeduwd met spullen en ze uitgezwaaid met de woorden "binnenkort komen we langs". Ruim 8 jaar later dus. Maar wat een mooie camping hebben ze opgebouwd. Maar info op www.roccadisotto.com

 

 

 

Torla in de Spaanse Pyreneeen

 Prachtig sturen in Schotland!

Gert Jan en Rob dromen van een nieuwe Triumph!

Campingplek bij Jan en Willeke

Prachtig uitzicht vanaf de camping