Links

www.travelmaniacs.nl
Volop informatie van reizigers voor reizigers.

www.landcruising.nl
Je hebt altijd baas boven baas! Karin-Marijke en Coen toeren al sinds 2003 onafgebroken met hun Landcruiser door Azie en Zuid-Amerika. Zeer uitgebreide site met alle info!

www.2cvtravel.nl
Doorklikken naar "Reizen/Raid Americas 2007". Reisbelevenissen van Jurgen en Inge die 5 maanden met een Lelijke Eend door Zuid-Amerika hebben getoert. En dat niet over de makkelijkste wegen!

www.gewoongaan.nl
Site van Paul en Renate. Ze zijn hun wereldreis op motoren begonnen maar door een ernstig ongeluk van Renate hebben de motoren plaats gemaakt voor een Toyota Pick-up. Op dit moment proberen ze iets met 4x4 auto's op te zetten in Marokko.

www.tenere.nl
Vereniging ontstaan uit de Yamaha XT600 Ténéré, (vroeger) de reismotor bij uitstek! Er zijn een groot aantal leden die de halve wereld hebben doorkruist op hun Ténéré.

www.autobedrijfvanleussen.nl
Eerlijke en betrouwbare Toyota dealer in Ommen en Dalfsen. Zeer tevreden over het snel leveren van onderdelen, de vakkundige reparaties, onderhoud, service en garantie.

www.mestebeld.nl
Al meer dan 60 jaar in- en verkoop van alle gerenomeerde merken vrachtwagens. Familiebedrijf van Manfred. Hij zit dag en nacht langs de weg voor het inkopen van vrachtwagens en loopt af en toe ook tegen leuke motoren of personenauto’s aan. Zo ook tegen onze Landcruiser!

www.weweler.nl
Produceert onder andere luchtveersystemen, paraboolveren en bladveren voor de automobielindustrie. Via een plaats- en studiegenoot kon ik voordelig vier bladveer pakketten bemachtigen voor onze Toyota Landcruiser.

www.wheelsunlimited.nl
Rocco is onbetwist DE Toyota Landcruiser Specialist. Sleutelt met zijn ogen dicht een complete Landcruiser in en uit elkaar. Heeft antwoord op alle technische vragen en problemen en het juist prepareren van je Landcruiser voor verre reizen. Hoog gezelligheidsgehalte met veel koffie!

Autoschade Schonewille
Henri is een zeer kundige plaatwerker en spuiter. Werkt snel, nauwkeurig en voor een eerlijke prijs. Heeft onze Landcruiser keurig opgeknapt voor onze Zuid-Amerika reis in 2008!

Autoschade Huysmans
Na 10 Nederlandse winters met zout was in 2017 de carosserie van onze Landcruiser zodanig aangetast dat de APK keuring een probleem werd! Bij Huysmans is de carosserie van de Landcruiser zeer vakkundig hersteld. Onze trouwe 4x4 moet nu weer jaren mee kunnen!